Gommans er klar til DM for Professionelle

Gommans er klar til DM for Professionelle 

 

Tidligere hed det DM for Travtrænere, men i det nye koncept er titlen nu DM for Professionelle Kuske inden for travet. Fra Bornholm deltager John Gommans ved løbene i dag i Odense og på søndag i Aalborg.

 

De tolv deltagende kuske er fundet dels ved, at det er ni oftest sejrende kuske med A-trænerlicens i 2023, samt den forsvarende DM-vinder. Dertil kommer, at de to sidste deltagere, herunder også 
kuske med C-licens, blev fundet ved Play-Off- løb.

Efter enkelte afbud er følgende 12 kuske deltagende i DM:

Birger Jørgensen, Rene Kjær, Michael Lønborg, Jeppe Juel, Morten Friis, Jan Dahlgaard, Henrik Lønborg, Jeppe Rask, Bent Svendsen, Casper M. Nielsen, Mads Henriksen – og John Gommans.

 

Der køres i alt 12 løb. I hver løb deltager 10 heste. De deltagende 12 kuske hver. skal køre 10 løb hver.
De 12 deltagende kuske har hver fået tildelt hver tre såkaldte Guldchancer i løbet af årets DM. De øvrige syv køreture, blandt alle kuskene, er fordelt via lodtrækning.

Gommans har første køretur i dag kl. 16,07 i dagens 2. Løb i Odense med nr. 9 Eik Hindø, tipset som outsider i programmet.

Dernæst det næste løb, her er det nr. 3 Etienne Cross.

Så 4. Løb kl. 16,47 med nr. 8 Filippa B, hvorefter det efterfølgende løb med nr. 4 Ienna Downs, tippet som tredje i programmet.

Næste køretur for John Gommans er 6. Løb med nr. 7 Borups Viking.
Endelig sluttes en travl eftermiddag på Fyn for John Gommans med endnu en køretur. 7. Løb kl. 17,47 med nr. 1 What Time Is It, tippet som anden i det lokale travprogram.

John Gommans med Ismael F Boko Foto: Torben Ager - Travfoto Bornholm

Søndag i Aalborg

Køreturene på søndag i Aalborg ser således ud for John Gommans:

Første start er ca. 13.50, og Gommans skal køre nr. 4 Gambler. Dernæst er køreturen i 5. Løb med bornholmskopdrættede nr. 7 Fiona Ice.

Dernæst den gode, nr. 10 Huxi, der trods det svære startspor er tippet som vinder i programmet. Endelig er sidste køretur kl. ca. 15,10 bag nr. 1 Harley Day.